HARI TERAKHIR TAWARAN PRE LAUNCH MODUL 3B

Home/Bisnes Online, Ceramah Bisnes, Tips Bisnes/HARI TERAKHIR TAWARAN PRE LAUNCH MODUL 3B

HARI TERAKHIR TAWARAN PRE LAUNCH MODUL 3B

Please follow and like us:


MODUL BISNES BIAR BETUL..

Selasa lepas saya telah lancarkan tawaran pre launch untuk Modul Digital Pertama saya yang mana ianya bakal membantu para usahawan dalam mengenali, dan membina bisnes itu sendiri.

Ramai usahawan yang dah belajar banyak tentang ilmu pemasaran dan jualan, tapi kenapa masih ramai yang stuck dan bisnes masih belum dapat berkembang?

Ramai hadapi masalah ini sebab mereka tidak faham tentang BISNES tu sendiri. TAK BERSEDIA NAK BUAT BISNES..

Adakah anda sekadar nak BUAT MARKETING DAN SALES? atau nak NAK BINA BISNES tu juga?

Jadi, dalam modul ni saya akan kupas berkenaan :

1) Bisnes Idea & Mindset
2) Validasi bisnes
3) Segmentasi
4) Modal Bisnes
5) Pelan Bisnes – The Big Picture
6) Produk – Branding & Packaging
7) Kewangan – Revenue & Cost
8) Pemasaran – Kempen Pemasaran
9) Pengedaran & Pengurusan Inventori

Ini antara modul yang say biasa sampaikan dalam kelas-kelas saya. Biasanya jika kelas-kelas saya sebelum ini, untuk topik yang sama, siapa yang pernah hadir pasti mereka tahu berapa nilainya dan apa yang mereka dapat..

MOdul versi videoa rakaman ni mungkin akan dijual pada umum hujung bulan ni..

Tapi SPECIAL UNTUK Rakan dan Followers, nak tak kalau saya buka offer pre launch untuk tempoh masa terhad, dengan harga yang jauh lebih rendah dari kelas-kelas yang pernah saya anjurkan..

Serius, tak sampai 3 angka pun pelaburan anda untuk set pre launch ni..

Berapa harga?

Terus terang saya katakana, anda tak perlu bayar RM150 sehingga RM350 untuk modul yang sama seperti mereka yang pernah hadir ke kelas saya dengan nilai yuran sedemikian.

Harga promosi istimewa untuk anda semua Cuma RM70 sahaja!

Ya, Cuma RM70 untuk 180minit ilmu bisnes yang sarat untuk dipraktikkan.

Tapi tawaran Pre Lauch ni TERHAD untuk 4 HARI ini sahaja ( akan ditutup pada 11.59 malam Jumaat – 11 ogos 2017 )

JADI MAKNANYA! HARI NI ADALAH LAST DAY atau peluang untuk anda akan DITUTUP dan tunggulah sehingga dilancarkan rasmi kelak, dengan harga yang mungkin berganda.

Jika anda betul-betul berminat nak dapatkan SEBELUM JAM 11.59 malam ni, boleh komen

” Nak GRAB harga RM70 HARI NI JUGA! ”

Nanti staff saya akan mesej anda personal detail tentang modul ini dan cara untuk buat tempahan.

p/s : ini adalah versi rakaman yg anda boleh tonton secara online

By | 2017-08-11T09:46:06+00:00 August 11th, 2017|Categories: Bisnes Online, Ceramah Bisnes, Tips Bisnes|0 Comments

Leave A Comment