Let The Business Speak For Itself

Home/Bisnes Online, Ceramah Bisnes, Personal, Quotes, Tips Bisnes/Let The Business Speak For Itself

Let The Business Speak For Itself

Please follow and like us:

Dear brothers & sisters

Saya dah berkecimpung dalam dunia bisnes hampir 20thn. Tapi jika anda perasan saya tak berapa guna apa2 gelaran sangat seperti sifu atau perkataan yang sewaktu dengannya.

Reason saya simple ajer… saya cuma practioner dalam dunia perniagaan dan pada masa yang sama saya juga perunding bisnes dan pelatih bisnes.

Pasal dalam dunia bisnes (tak kira koporat atau entreprenuer level) yang realiti, kita takde masa masa nak cipta gelaran tu semua….fokus dan bina bisnes …pastu…Let the business speak for itself.

Cuma gelaran yang saya suka pakai ialah papa and insyaallah later in life ialah datuk ( by the way title ni pun org nak beli).

So janganlah terkejar-kejar bab self branding tu sangat …penuhkan dulu ilmu bisnes dengan real life experiance.

Lastly pahamilah bahawa sales bukan everything…pasal kalau anda betul2 praktikkan bisnes …komponen bisnes lebih besar dari itu.

P.S:Luahan dlm trafik

By | 2017-10-31T10:10:32+00:00 October 31st, 2017|Categories: Bisnes Online, Ceramah Bisnes, Personal, Quotes, Tips Bisnes|0 Comments

Leave A Comment