Nothing is Easy

Home/Personal/Nothing is Easy

Nothing is Easy

Please follow and like us:

Dear brothers & sisters

Terlalu ramai duk post pasal bisnes yang pendapatan power-power. Baguslah kalau gitu tapi bagi yang baru nak berniaga janganlah kelabu mata nak fast return sangat.

Saya dulu kalau nak kongsi pengalaman buat bisnes pun income kecik2 ajer dari supply plastik ke kedai, kontraktor repair itu ini hingga masak kat gerai. Kerana zaman tu nak berniaga kena betul2 cekal pasal internet pun takde.

Tapi sekarang menakutkan saya tengok pelbagai posting yg menjanjikan income yg mengunung macam bisnes semudah A, B, C.

Hakikatnya nothing is easy. Cuma yang easy bila orang nak ambik duit kita tanpa rasa segan silu. So pikir betul-betul sebelum berjinak dalam dunia perniagaan. Fahamkan realiti pasaran yang diceburi kerana sesunggohnya anda bukan orang pertama yang buat bisnes tu.

P.S: lnsyaallah venture terbaru akan dimulakan tidak lama lagi.

By | 2018-02-02T03:57:05+00:00 February 2nd, 2018|Categories: Personal|0 Comments

Leave A Comment