Produk Wan Nong Muzafar

Home/Produk Wan Nong Muzafar
Produk Wan Nong Muzafar 2018-01-08T09:27:38+00:00

MODUL FORMULA 3B (BISNES BIAR BETUL)

Alhamdulillah, syukur rasanya bila usaha saya untuk meningkatkan tahap pemahaman ilmu keusahawanan mendapat validasi dari mereka yang telah subscribe kepada modul Formula 3B (Bisnes Biar Betul) .Teringin untuk mengadakan public seminar kerana saya amat suka live interaction tetapi memandangkan jadual saya yang tidak mengizinkan, oleh itu saya telah mengahasilkan modul online ini.

Bagi yang masih belum mengenali modul terbaru saya ini sila klik disini untul mendapatkan maklumat terperinci mengenai 10 topik yang saya akan huraikan.

Bersedia nak belajar tentang ilmu bisnes dan mantapkan bisnes anda hari ini?

Lakukan tempahan awal dengan menekan butang tempahan di bawah!

P/S : Anda akan terima link access untuk tonton video Course Ini secara online dalam tempoh 24-48 jam selepas pembayaran disahkan.

Dapatkan buku-buku perniagaan terkini untuk mengukuhkan dan meningkatkan pendapatan perniagaan anda.
Meliputi ilmu perniagaan offline dan online yang mudah difahami.

Sinopsis

KUASAI PERNIAGAAN INTERNET (SIRI 1) mendedahkan asas-asas utama dalam menjalankan perniagaan dengan menggunakan platform:
  • Facebook
  • Instagram
  • WhatsApp
  • Pemasaran E-mel
  • Laman Web
  • Search Engine Optimization

Buku ini amat sesuai untuk mereka yang baru berjinak-jinak dalam perniagaan online mahupun yang sedang berniaga dalam usaha memahami kaedah penjualan produk atau perkhidmatan selain mampu meluaskan potensi sasaran pelanggan digital di Malaysia dan di luar negara.

HARGA PASARAN

RM2650

Sinopsis

KUASAI PERNIAGAAN INTERNET (SIRI 2) buku ini merupakan susulan daripada buku ‘KUASAI PERNIAGAAN INTERNET SIRI 1’. Kandungan buku ini lebih tertumpu kepada pembinaan sebuah ekosistem digital yang dimiliki dan diuruskan oleh usahawan itu sendiri. Modul pembelajaran meliputi WordPress, E-Commerce, Market Place dan struktur Aplikasi Mobile.

Buku ini turut mendedahkan kaedah menghasilkan kempen pemasaran yang mengintegrasikan penggunaan pelbagai medium media sosial untuk memberi impak yang lebih positif kepada sasaran pembeli.

HARGA PASARAN

RM2650

Sinopsis

KUASAI PERNIAGAAN INTERNET (SIRI 3)

Kenapa anda perlu memiliki buku ini?

Ini adalah buku terakhir dalam siri keusahawanan KUASAI PERNIAGAAN INTERNET. Setelah menguasai setiap komponen yang ada dalam perniagaan internet, anda seharusnya sudah tahu bagaimana untuk menangani setiap masalah dalam perniagaan anda.

Walau bagaimanapun, bijak membuat copywriting, bijak menguruskan database pelanggan, bijak mempromosi dan mengiklankan perniagaan anda, tak semestinya anda juga bijak MENGANALISA kewangan perniagaan anda. Ramai usahawan yang gagal dalam bab ini. Maka, jangan terkejut jika perniagaan anda tetap statik tidak berkembang maju atau lebih teruk lagi, merosot dan terus merosot…

Semoga perniagaan anda tidak dalam kategori itu!!!

HARGA PASARAN

RM2650

Sinopsis

KUASAI FORMULA PERNIAGAAN sangat sesuai untuk anda yang ingin memahami dan mendalami selok-belok ilmu perancangan dan pengurusan perniagaan secara strategik. Buku ini padat dengan informasi dunia perniagaan, diselang-selikan dengan contoh-contoh yang mudah difahami dan praktikal untuk memastikan para usahawan dapat menguasai formula kejayaan perniagaan. Antara topik-topik menarik yang diketengahkan ialah:

• Proses Menghasilkan Idea Perniagaan
• Perundangan & Struktur Perniagaan
• Penyelidikan Pasaran
• Pemasaran vs Penjenamaan vs Jualan
• Merancang Aliran Tunai
• Pelan Perniagaan

HARGA PASARAN

RM2120

Jika ada sebarang pertanyaan, sila hubungi/Whatsapp
+60122095272(Letisha)    +60136109391 (Nabil)