Servis

Home/Servis
Servis 2017-06-19T04:51:18+00:00

LATIHAN

ILM Legacy menawarkan latihan berbentuk seminar dan coaching (personal & group) yang bertujuan menjadi rakan pusat sehenti latihan kepada usahawan. Latihan yang  dijalankan memberi fokus kepada usahawan industri kecil dan sederhana serta peniaga berskala besar membuat persediaan dari segi perancangan strategi supaya perniagaan yang dijalankan kekal membangun dan keuntungan dapat digandakan.

Seminar IBBP adalah salah satu aktiviti latihan ILM Legacy  yang memberi penekanan kepada kandungan yang realistik dan praktikal. Setiap kandungan dibahagikan kepada elemen strategi dan applikasi ‘real life’ di mana ianya akan disampaikan oleh pengamal-pengamal perniagaan yang sudah melalui pelbagai liku-liku turun naik perniagaan.

 

KONSULTANSI

Selain latihan, ILM Legacy juga membimbing usahawan secara individu dan berkumpulan bagi mendapatkan idea baharu dan inovatif berdasarkan kepada kehendak mereka. Setiap sesi yang dijalankan akan berteraskan jualan dan penjenamaan selain memberi bimbingan dalam perancangan dan pengurusan kewangan yang kemas, bagi memudahkan perniagaan dikembangkan ke peringkat yang lebih besar.

Individu dan syarikat yang berminat untuk mendapatkan khidmat latihan dan konsultansi ILM Legacy boleh hubungi :

Pejabat : 011- 01921 4640
HP : 012- 2427 7140 (Sha) 013- 6109 391 (Nabil)