Testimoni

Home/Testimoni
Testimoni 2017-11-08T09:45:48+00:00

Ena's Bridal House , Ena's Bridal House

Ija Ct Huraizah, Ketua Zon, Pusat Internet Desa Kuala Kurau

Amiruddin Nawawi, Universiti Malaysia Pahang

Qhalifah Liew Version, Social Media Influencer

Azizee Aziz, Master Trainer TVET Programme, MDEC

Mohd Zuheir Al-Bakry, Crazy Crunchy Official

Nani Zakaria, Affin Bank Berhad

Shaharulnizam Ahmad, Q.S.Food

Umarul Ariffin, Umashi Resources

Seminar IBBP membuka mata saya! Sememangnya usahawan perlukan idea- idea yang segar dan perlu dibantu bagi mempelajari bahagian- bahagian “tidak seksi” di dalam membangunkan bisnes. Saya dapat input yang mantap untuk membina jenama dan bisnes yang berdiri teguh dalam jangka masa yang panjang.

Puteri Yusof, PAF Home Business

Kelebihan program ini adalah , penekanan terhadap kandungan realistik dan praktikal. Setiap elemen di bahagikan kepada elemen strategi dan applikasi “real life ” di mana ianya akan di sampaikan oleh pengamal pengamal perniagaan yang sudah melalui pelbagai liku – liku turun naik perniagaan.

Latifah Bee Ibrahim

Selesai sudah seminar INI BUKAN BISNES PROPA. Banyak jugak lah yang terkena kat muka sendiri. Takpa, kita learning process dan terus run apa yang REALISTIK. Sekarang bukan zaman nak SHOW OFF, kipas duit, selfie stereng kereta.

Ain Ferra, Personal Shopper

Thank You Tuan Wan, ilmu yang sangat berharga. Sesuai dengan tagline nya “bukan propa”, semua cerita mengenai real bisnes. Tentang masalah yang dihadapi owner bisnes dan cara atasinya.

Ameen, Terapi Saraf

Seminar IBBP by Wan Nong,  sesuai bagi yg nak bina bisnes secara serius. Jika nak bisnes berjaya kita kena belajar, kalau tak… akan langgar dinding berulang kali dan berpotensi akan gagal! Ilmu dan mentor amat2 penting!

Zainal Rashid Isa, Persatuan Usahawan Internet Malaysia (PUIM)

Sangat worth it masa pergi seminar IBBP under tuan Wan Nong seriously ajar bisnes yg REAL bukan propa like Sharing Sales berjuta juta lemon tu. Sales kau berjuta tapi kalau money management fail payah nak habak lagu mana InsyaAllah everyday cari ilmu bisnes untuk kukuhkan bisnes yg hakak buat coz my biz is longterm biz bukan hit & run. Biar lambat asalkan boleh maintain jgn cepat naik tp mudah menjunam.

Nadia Samm, DYXY Cosmetics